Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

i have a basemap which was created with arcmap and i want to use it for my application with cached. in my viewport in arcmap there is no any Turkish character problem on it but when i cache my work it makes character problem.

how can i accomplish this subject with settings ?

thank u.

share|improve this question
1  
What do you mean by viewport? Are you saying that you've added the cached map service to ArcMap and not seeing any Turkish Characters in the cache. Is ArcMap and ArcGIS Server on the same machine. If different, I'd check if the language settings (and installed fonts) on both the machines are same. –  Thomas Jul 29 '11 at 10:20
    
i will check this thnk u –  Aragon Jul 29 '11 at 12:17

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

If you are caching with an optimized map service and see a difference between the cache and what you see in ArcMap, this could be because of differences between the way font fallback is handled. Your font may not have Turkish characters, but Windows still draws something because it falls back to a font that does. Optimized map services do not do this. See this article for more detail (text section at the bottom)

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.