Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

I recently installed ArcGIS 9.3 in a PC with Windows 7.0. I opened an existing mxd file within which I developed some toolbars for a project. Each icon of a toolbar has behind it a VBA and ArcObjects code. Unfortunately, I noticed that icons are all missing and the symbol of each icon has been replaced by a red circle with a slahed line and the commnad of Visual basic editor under the Tools menu is always disabled-inactive, thus I cannot get in the VBA editor.

Can anybody help me please?

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 3 down vote accepted

I believe that is an indication that VBA is not installed correctly or at all.

See this ESRI help document: http://support.esri.com/en/knowledgebase/techarticles/detail/17844

share|improve this answer
    
That is one possibility. The other one is that ICommand-enabled/oncreate is throwing an exception –  Ragi Yaser Burhum Oct 30 '11 at 16:49
    
Thanks. I will try to find out the problem based on what you suggest and come back. –  Demetris Oct 31 '11 at 9:09
    
Casey: Thanks. The instructions (regarding msi files) noted in that link helped to solve that problem. –  Demetris Oct 31 '11 at 19:50
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.