Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to add Hawths Tools to by Toolbar selection. I'm running ArcMap/ArcInfo v.9.3.1. Hawths Tools is not supported in v.10. I've dowloaded the zip file, extracted the files, adn ran teh .exe file. When I go to "customize" Tools, add from file, and select under Program files "HawthsTools3.dll", an "Added Objects..." menu pops up that reads: No new objects added.

If you then open ArcMap, select View, then Toolbars, Hawths Tools does not show up.

Can anyone provide assistance?

share|improve this question

2 Answers 2

You should register HawthsTools by double clicking HawthsTools3 Registration entries..and then...follow the procedure that you been done...

share|improve this answer
    
This does not provide an answer to the question. To critique or request clarification from an author, leave a comment below their post - you can always comment on your own posts, and once you have sufficient reputation you will be able to comment on any post. –  Curlew Jul 26 '13 at 8:48

Unfortunately there are heaps of things which can result in "No new objects added". However as you are installing someone else's work rather than developing it should be more straightforward. First, try selecting the .tlb file instead of the .dll. If this doesn't work I can expand with other suggestions.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.