Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

We have recently upgraded an application originally written for ArcGIS mobile release 9.2 to the release 10. Even though we have just made a code conversion (no code refractory was applied), the performance in the new release is about 3 times slower when comparing to 9.2 while using the same hardware (within spec for 10), same amount of data (cache).

Does anybody has experienced something alike?

Thanks in advance!

share|improve this question
    
We've filled two bugs with ESRI folks. One regard the Paint event being called repeatedly (support.esri.com/en/bugs/nimbus/TklNMDc4MjEx) and other about FeatureDataReader (support.esri.com/en/bugs/nimbus/TklNMDc5MjE4). Hopefully both will be corrected at next release later on June. –  Samuel Apr 1 '12 at 11:16
1  
With no activity on this for nearly 18 months I am voting to close. –  PolyGeo Jun 6 '13 at 21:53
add comment

closed as too localized by PolyGeo, Fezter, Mapperz Jun 7 '13 at 1:19

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.