Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

Does any body have an idea about why *.tiff images are not displayed when added as raster layer to QGIS after adding a vector layer which has a polygon geometry?

SOLVED !! In fact the tiff is displayed but not show in the canvas due to a mislocation. a "(QgisInterface)->zoomToActiveLayer()" after adding the raster layer should bring the image to display ^^ Thanks everybody !

share|improve this question
    
What software are you using? –  GIS-Jonathan Apr 17 '12 at 10:31
    
I'm using Qgis ! –  QgisTn Apr 17 '12 at 11:14
1  
Does the raster not display at all or just not in the correct location? –  underdark Apr 17 '12 at 11:32
    
The raster layer is added.. but the image is not displayed ! –  QgisTn Apr 17 '12 at 11:42
1  
You should add that as an answer and accept it so the question doesn't remain unanswered. –  Emily Apr 17 '12 at 16:15
show 1 more comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

Solved!

In fact the tiff is displayed but not show in the canvas due to a mislocation.

a "(QgisInterface)->zoomToActiveLayer()" after addig the raster layer should bring the image to display ^^

Thanks everybody

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.