Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

The report creation wizard will not launch for me when I try accessing it from both the View menu and from an attribute table. I am able to open a saved report template though. This seems like it is a Windows 7 issue since the wizard does launch under Windows XP. Or it could be a 64bit vs 32bit issue.

I see this has been reported elsewhere (look in the comments)

I actually ended up doing the task using Mail Merge in Word 2007. It was so easy to format it together from an exported attribute table - I'd definitely do this again, even if I could get the report wizard to work.

share|improve this question
    
Are you running on the same machine or is there any other difference between the XP and Win7? For example 32bit/64bit? –  MathiasWestin Oct 17 '10 at 7:52
    
good question, I should have mentioned that before. XP is 32bit, Win7 is 64bit. –  bsigrist Oct 18 '10 at 3:10

1 Answer 1

Works for me on Windows 7, so this suggests it is something specific to your environment and not a bug in the software.

alt text

Not too sure on how to troubleshoot further - ill have a think, and will edit this later. (Cheers for the tip on doing this in Outlook)

share|improve this answer
    
Would you look at that... hmm... here I was thinking it was OS specific. Thank you for trying it out. –  bsigrist Oct 17 '10 at 1:58
    
is your version of Windows 7 Ultimate 32bit or 64 bit? –  bsigrist Oct 18 '10 at 3:10
    
64. Although I can also vouch that it works on 32 as well. –  Simon Oct 18 '10 at 3:13

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.