Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to get one-way replication working in ESRI ArcGIS 10. Here's a quick summary of the steps I followed:

  1. Open map in ArcMap with the relevant data layers I want to replicate
  2. Choose Create Replica from distribution toolbar
  3. Choose One-Way Replica, Parent-to-Child
  4. Use Simple Model (as opposed to Full Model)

This works for me with one problem. Several of the featuresets that the data layers are based off of have __ATTACH tables. When I perform the replication, the __ATTACH tables get replicated but the base tables do not.

For example, there is a layer based on a featureset called Parcels that may have attachments stored in a SQL Server table called Parcels_ATTACH. In the replicated copy of the geodatabase, there is a Parcels_ATTACH table but no Parcels table.

If it makes any difference, the Parent Geodatabase is stored in SQL Server 2008 R2 and the replicated child is stored in SQL Server Express 2008 R2.

share|improve this question
    
I cross-posted this on the ESRI support forums. I got a reply from an ESRI employee, but it did not directly address my problem. –  mwolfe02 Aug 16 '12 at 16:41
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.