Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

I have a feature layer consisting of 96,000 features, but we are displaying a maximum of 13,000 features in our map application. There is an issue that for some zoom levels the features are visible and for other, intermediate zoom levels the features are not visible. I have deleted the feature class and restarted the service in case there is issue with the feature class, but that also did not help.Thank you in advance and any kind of help will be appreciated.

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 4 down vote accepted

Have you tried clearing the ArcGIS server rest cache?

http://blogs.esri.com/esri/arcgis/2010/10/08/clearing-the-arcgis-services-directory-cache-the-easy-way/

Also you cleared the browser cache/tried a different browser?

share|improve this answer
    
I guess it is for Arcgis server 10.0 and not for 10.1... –  Gunner Dec 20 '12 at 9:19
    
Its still possible to clear the rest cache at 10.1, although it does say it should be automatically cleared "automatically updates the REST cache when you add, update or remove services and folders". I'd try it anyway: http://[host]/arcgis/admin/system/handlers/rest/cache/clear via servicesbeta2.esri.com/arcgis/sdk/rest/clearcache.html –  David Wilton Dec 20 '12 at 10:03
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.