Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

i have problem to create a new service with AXL file in ArcIMS 9.3.1,when i do create a new service error message appear (error0125). so can any one help me how to solve this problem please.

this is pic shown that error message:

alt text

The picture is also posted here if imgur.com is blocked from you site.

AXL file: [URL]http://www.mediafire.com/?3dp2sbg5yx1k4ac[/URL]

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<ARCXML version="1.1">
  <CONFIG>
    <ENVIRONMENT>
      <LOCALE country="US" language="en" variant="" />
      <UIFONT color="0,0,0" name="SansSerif" size="12" style="regular" />
      <SCREEN dpi="96" />
    </ENVIRONMENT>
    <MAP>
      <PROPERTIES>
    <ENVELOPE minx="-94.04178542666283" miny="28.939655671907317" maxx="-89.02180295398398" maxy="33.02342240774887" name="Initial_Extent" />
    <MAPUNITS units="decimal_degrees" />
      </PROPERTIES>
      <WORKSPACES>
    <SHAPEWORKSPACE name="shp_ws-0" directory="C:\Documents and Settings\Mustafa\Local Settings\Temp\LearnArcIMS9\VirtualCampus\LearnArcIMS9\Start" />
      </WORKSPACES>
      <LAYER type="featureclass" name="laparishes" visible="true" id="0">
    <DATASET name="laparishes" type="polygon" workspace="shp_ws-0" />
    <SIMPLERENDERER>
      <SIMPLEPOLYGONSYMBOL boundarytransparency="1.0" filltransparency="1.0" fillcolor="127,127,27" boundarycaptype="round" />
    </SIMPLERENDERER>
      </LAYER>
    </MAP>
  </CONFIG>
</ARCXML>
share|improve this question
1  
Please post the envelope section from your axl file. –  Kirk Kuykendall Jan 16 '11 at 22:46
    
please any one help me, how to solve this problem –  GIS Man Jan 17 '11 at 11:46
    
the problem is still exist, please, i do not know what can i do with it exactly. –  GIS Man Jan 17 '11 at 12:23
    
?????????????????????............any one help me........please –  GIS Man Jan 17 '11 at 19:48
add comment

2 Answers

I don't have the exact shapefile you were working with, so I downloaded the parishes of Louisiana and changed the workspace to point to the new file and the envelope works fine with that file (I didn't change it). Maybe (just maybe) this can help you narrow down what the problem may be. What does the Administrator Message Console display? alt text

 <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<ARCXML version="1.1">
  <CONFIG>
    <ENVIRONMENT>
      <LOCALE country="US" language="en" variant="" />
      <UIFONT color="0,0,0" name="SansSerif" size="12" style="regular" />
      <SCREEN dpi="96" />
    </ENVIRONMENT>
    <MAP>
      <PROPERTIES>
    <ENVELOPE minx="-94.04178542666283" miny="28.939655671907317" maxx="-89.02180295398398" maxy="33.02342240774887" name="Initial_Extent" />
    <MAPUNITS units="decimal_degrees" />
      </PROPERTIES>
      <WORKSPACES>
    <SHAPEWORKSPACE name="shp_ws-0" directory="C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\laparishes" />
      </WORKSPACES>
      <LAYER type="featureclass" name="Parishes_LDOTD_2007" visible="true" id="0">
    <DATASET name="Parishes_LDOTD_2007" type="polygon" workspace="shp_ws-0" />
    <SIMPLERENDERER>
      <SIMPLEPOLYGONSYMBOL boundarytransparency="1.0" filltransparency="1.0" fillcolor="127,127,27" boundarycaptype="round" />
    </SIMPLERENDERER>
      </LAYER>
    </MAP>
  </CONFIG>
</ARCXML>
share|improve this answer
add comment

Thank you very much Evan ,for helping me to solve the problem, the problem has been solved when i uninstalled OS Virtual Machine (WIN XP), after that, i reinstalled VM(xp) by virtual box pro, and then install arcims,so i tested it successfully with axl file. thanks again for Evan.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.