Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

I create imagemosaic with many big pictures, but in geoexplorer or geowebcache this layer is not display. If i create imagemosaic with 3(for example) pictures(from big imagemosaic) then layer display, why?

share|improve this question
    
what does the log file say? –  iant May 15 '13 at 12:17
    
nothing, i not see any error(getserviceinfo,getMap...). Display Imagemosaic with 126 pictures, and not display with 155 pics. –  user15445 May 15 '13 at 12:35
    

1 Answer 1

the base error seems to be:

Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/geotools/index/quadtree/LazySearchIterator at org.geotools.index.quadtree.QuadTree.search(QuadTree.java:213) at org.geotools.data.shapefile.indexed.IndexedShapefileDataStore.queryQuadTree(IndexedShapefileDataStore.java:828) at org.geotools.data.shapefile.indexed.IndexedShapefileDataStore.getAttributesReader(IndexedShapefileDataStore.java:532) at org.geotools.data.shapefile.indexed.IndexedShapefileDataStore.getFeatureReader(IndexedShapefileDataStore.java:393) at org.geotools.data.AbstractDataStore.getFeatureReader(AbstractDataStore.java:369) at org.geotools.data.DefaultFeatureResults.reader(DefaultFeatureResults.java:214) at org.geotools.data.store.DataFeatureCollection.openIterator(DataFeatureCollection.java:230) at org.geotools.data.store.DataFeatureCollection.iterator(DataFeatureCollection.java:198) at org.geotools.data.store.DataFeatureCollection.features(DataFeatureCollection.java:187) at org.geotools.gce.imagemosaic.catalog.GTDataStoreGranuleCatalog.getGranules(GTDataStoreGranuleCatalog.java:476) ... 109 more

which would only occur if you had lost a geotools jar out of the WEB-INF directory or you have mixed two different versions together.

Are you sure you fetched the version of the plugin that matches your geoserver version?

share|improve this answer
    
Now i have version 3.0.2(Opengeo), but was 2.5, and i install(upgrade) opengeo only(not tools). But why working 126 pics? –  user15445 May 15 '13 at 13:24
    
I'd suspect that the quadtree is only used with more than 128 images? –  iant May 15 '13 at 13:40
    
I dont understand, what it mean? –  user15445 May 15 '13 at 13:47
    
if the code never tries to create a quadtree (<128 images) then this error will never occur so it might seem to be working for you with a few images –  iant May 15 '13 at 13:48
    
i dont understand too)), and what i must doing for more pics? –  user15445 May 15 '13 at 13:51

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.