Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

This is my 3 post here about pre installing arcims 9.3 and configuration it and i have many problem with it, i followed all steps in ESRI article here (http://resources.arcgis.com/content/kbase?fa=articleShow&d=35515), but i have a problem with step 8 when verify iis and tomcat were installed successfully, when i enter test URL in my browser,(http://machine name/examples/servlets/servlet/HelloWorldExample), an error exist in my browser, HTTP 400 Bad Request, so what can i do with the issue, my OS is windows 7. Thank you.

share|improve this question
add comment

1 Answer

msvcr71.dll is the issue

http://geo.geek.nz/development/getting-tomcat-apache-to-run-on-microsoft-windows-7/

This ESRI guide will is more relevant even though for ArcGIS 10. http://resources.arcgis.com/content/kbase?fa=articleShow&d=38486

share|improve this answer
    
Hi my friend, i have failed all ways in windows7, i will try installing it in windows server 2008 r2, thank you Mapperz. –  GIS Man Mar 6 '11 at 18:43
    
When i do verify iis with tomcat are work successfully, my browser receive an error(HTTP error 500) in windows server 2008 sp1. see this pic,[mediafire.com/i/?z73z35qpfblao0i]. –  GIS Man Mar 9 '11 at 13:06
    
any other solutions!!!!! –  GIS Man Mar 11 '11 at 12:20
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.