Take the 2-minute tour ×
Geographic Information Systems Stack Exchange is a question and answer site for cartographers, geographers and GIS professionals. It's 100% free, no registration required.

I thought I made some serious headway there today. My script works perfectly fine when run from a Python Shell, but in ArcMap, whether the script is run from the Python Command line, or within a toolbox, GME fails/produces an error when loading. Another person is experiencing the identical behavior and has a thread started on the ESRI Forums.

Here is a screenshot of his error, my OS seems to cut off more of the error:

enter image description here

Has anyone else experienced this error? Are you able to execute GME commands from within an ArcMap session? There is only one config file which, while related to logging, I don't believe has any bearing on this. I'm not aware of any other switch when you execute GME from a command line which disables logging.

share|improve this question
1  
What version of ArcGIS are you using? I have had some issues running GME with 10.2 installed. –  Fezter Sep 12 '13 at 22:33
    
AGS 10.1.1 (I downgraded from 10.2 due to license manager issues, but that's a whole other story). GME 0.7.2.1, R 64bit 3.0.1. I have an email out to Hawthorne, but haven't heard anything yet. –  Clickinaway Sep 13 '13 at 11:57
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.