0
votes
0answers
60 views

Point Layer WMS GetFeatureInfo failing when zoom in

I have a problem that i think is related with the interaction between OpenLayers and my Google map Base Layer (inconsistencies with coordinates systems, or something like that). Maybe also this could ...
1
vote
0answers
18 views

No Popup for bottom layers, only top layer works

I have an OpenLayers Map. On this map, I have three overlay layers. The first 2 layers come from one GeoServer Layer/data source, with two alternate styles. The 3rd layer is a separate GeoServer Layer ...
0
votes
0answers
45 views

openlayers get feature info in variable

i m using openlayer and geoserver2.1.3 i have setup proxy issue but what i get function handler(request) { alert(request); alert("respnse : " + request.responseXML); ...
1
vote
1answer
66 views

How to get the result of wms getFeatureInfo Request result into a array

I am using openlayers 2.1.3 and using open layers i get the featureinfo result but it is a web page i want to get the output fields into a variable so i can display them in grid, Plz help me
1
vote
0answers
40 views

openLayers and geoserver: WMSGetFeatureInfo does not return feature beyond wrapdateline

I built a map made of several layers. I need to display the layers features fields at the place where the user clicks (see the controler code hereafter). The layers are correctly displayed and go ...
1
vote
1answer
49 views

GeoServer: Combining multiple raster stores into one wms layer

I would like to publish a DTM as WMS using GeoServer. For the visual part I have a hillshaded version of the DTM and the original DTM contains the height as floating points (level above sea). ...
4
votes
1answer
107 views

Does WMS GetFeatureInfo takes into account the applied Style (SLD)?

As the title says, does WMS GetFeatureInfo takes into account the applied style to a layer? For example I have layer of all US States and I applied the following SLD: <PropertyIsEqualTo> ...
0
votes
0answers
84 views

OpenLayers - feaures from WMSGetFeatureInfo are not shown on layer (but they exists)

I have a project with google as base layer and geoserver serving WMS layers (structures - multipolygons) that are in EPSG:2039 The layers are showing fine on google base layer (I guess OL re-project ...
0
votes
0answers
33 views

How to attach text from HTML file to objects via WMS GetFeature Geoserver

Hi I've been working with a new OpenLayersapplication and I'm using WMSGetFeatureInfo to get information about layers from Geoserver. I'm using polygon layers containing buildings. I can add images ...
0
votes
1answer
136 views

WMSGetFeatureInfo Not Returning Results

I am having a problem getting the results back from a WMSGetFeatureInfo call to my GeoServer. Using OpenLayers 2.12, GeoServer 2.4.0, Windows Server2008, and Microsoft IIS 7.5 with Application Request ...
2
votes
1answer
186 views

GeoServer GetFeatureInfo Template

I have for now just used the standard Get Feature Template in the documentation. The first example should make all the returned data format into bullets instead of little tables. For some reason my ...
2
votes
0answers
146 views

WMSGetFeatureInfo : No feature found on click

My map displays well my WMS layers. When i try to get the feature info, the debugger tells me no feature is found features: Array[0] , length :0 I don't know if it is because of a projection issue: ...
0
votes
0answers
12 views

GeoServer use MapGuide as data store [duplicate]

I try to use MapGuide as GeoServer's data sources, by choosing WMS - Cascades a remote Web Map Service at the bottom of "New data source". It works fine when add as a wms layer var wms_dip = new ...
0
votes
0answers
547 views

OpenLayers.Protocol.WFS.fromWMSLayer not working

Hi I am trying to follow the example here http://openlayers.org/dev/examples/getfeature-wfs.html to select features from a WMS layer on Geoserver. var wms27 = new OpenLayers.Layer.WMS( ...
1
vote
0answers
100 views

WMS: point “pointer” symbol with offset - getFeatureInfo search area slight mismatch

I'd like to ask what ways there might be to adjust a point's getFeatureInfo search area so that it matches a "pointer" (i.e slightly offset) symbol. We are running GeoServer 2.2.0 (part of an Opengeo ...
0
votes
0answers
25 views

WMSGetFeatureInfo Not working [duplicate]

I am using openlayers with the wmsgetfeatureinfo feature which will allow the user to query on the wms layers. If the geoserver and the wmsgetfeatureinfo is on the same domain. Do i need to set a ...
0
votes
0answers
331 views

WMSGetFeatureInfo returns an empty popup

I am building a web map application using Openlayers and Geoserver. Both the application and the geoserver are hosted on amazon. I would like to include a feature info tool and am using ...
0
votes
0answers
108 views

several fields and GEOMETRY GetFeatueInfo from Geoserver

Good day!. I have a table in PostGIS 2.0 with several fields of type GEOMETRY. In the geometry_columns they are published in Geoserver 2.2 as layers. This is done as here - geoserver docs, but ...
0
votes
0answers
235 views

Customize display of WMS GetFeatureInfo results

i have a popup that get the featureInfo on the map, what i want to do is to customize the display of the WMS GetInfo Results, i don't want to avoid automatic alphabetic sortingof the attribute ...
1
vote
0answers
134 views

Restrict featureinfo fetched with the WMSGetFeatureInfo request in geoserver

i followed a GeoEXT example to create popup menu that gets WMSFeatureinfo on click on the map, What i want to do is to get some specific fields not all the fields, i try the propertyName (with ...
0
votes
0answers
225 views

GetFeatureInfo Pop up - Openlayers/GeoServer

I am an OL and GeoServer newbie. I've been trawling the net looking for guidance on how to code a GetFetureInfo request in OpenLayers to retrieve attribute information from a GeoServer WMS running on ...
3
votes
2answers
193 views

GeoServer cascading WMS, FeatureInfo is lost

I'm trying to cascade a WMS service in GeoServer (http://grb.agiv.be/geodiensten/raadpleegdiensten/GRB/wms?REQUEST=GetCapabilities&SERVICE=WMS). I can view the cascaded layers just fine, but ...
1
vote
1answer
186 views

Geoserver 2.1.3 no GetFeatureInfo-Response when multiple Features found on same location within same layer

I have a Geoserver postgis layer with multiple point features on the same location. GetFeatureInfo returns results when only one feature is found. But Geoserver returns nothing (empty html) when ...
0
votes
0answers
260 views

WMS getfeatureinfo() giving incorrect result

I am using openlayers and Geoserver. I have created a base layer using OSM and then added wms layer topp:states. I want to show a world map and on that show US states. I have added onclick ...
0
votes
2answers
240 views

prevent popup from appearing when clicking outside wms layer

Any help with this would be appreciated. I am projecting a WMS-layer on a map using OpenLayers and Geoserver. The next thing I want to do is to display info on any given feature in my WMS-layer in a ...
2
votes
0answers
199 views

Geoserver create SqlView Layer with Geoserver Manager

I would like to register a new sql view layer to geoserver through the rest api. I am using geoserver-manager. The registration is ok, the layer is working fine, except wms getFeatureInfo, which ...
7
votes
2answers
3k views

How to make geoserver return JSON for WMS GetFeatureInfo?

I wish to get the results of a WMS GetFeatureInfo request as a JSON instead of the table that comes up by default. Out of the box, the only options for the response from a WMS GetFeatureInfo are the ...
0
votes
1answer
52 views

What kind of different results or what is the difference between two URL based WMS requests [closed]

I am trying to retrieve some WMS layers from geoserver so that I can display them in leaflet and I need to populate a URL field and I noticed that many of the layers that I opened up in openlayers had ...
3
votes
0answers
170 views

How do I format tilelayer.wms url properties such that I add an overlay iteratively to my base map in leaflet

My base map was created using hard-coded template variables. I am using the leaflet tilelayer.wms constructor and including the url like so: url: ...
1
vote
1answer
817 views

Displaying Feature Info for a user defined polygon

To retrieve feature info for a polygon selection, I have the OpenLayers code below: var featureTypes = ["nig_admin1", "nig_admin2", "nig_admin3", "nig_landscan"]; var populationCtrl ...
2
votes
3answers
2k views

OpenLayers GetFeatureInfo for GeoServer Layer Groups

I've created a GeoServer layer group. I'm using OpenLayers.Layer.WMS to retrieve the layer group, and this works fine. In addition, I'd like to pull feature info for the layer. For this, I'm using ...
1
vote
1answer
1k views

How to use cql_filter in OpenLayers.Control.WMSGetFeatureInfo?

I am a newbie and I am using OpenLayers, GeoServer 2.1.3. I have a function that works to filter the markers on the map with a CQL_FILTER function. But when I click on a marker it shows a popup with ...
6
votes
4answers
2k views

WMS GetFeatureInfo and CQL on Multiple Layers

I am having issues with querying CQL filtered layers with OpenLayers and GeoServer, using the GetFeatureInfo control. It is ignoring the CQL filter and just querying the entire layer (as evidenced by ...
1
vote
1answer
2k views

WMS Request Returns nothing with Geoserver

I'm having trouble with a select feature example in Geoserver and open layers. For some reason the request returns nothing. Here's the stripped down version that produces this: I have a small wms ...
2
votes
1answer
2k views

'Select' and 'hover over' features are not working although no error is displayed (openlayers)

On the following html code i get no errors when i check it on firebug. When i select or hover over features i want to see them "highlighted". When i move my cursor onto a feature i can see that ...
7
votes
4answers
7k views

How to select fields returned by GeoServer WMS GetFeatureInfo request?

I'm running simple local mapping service based on PostGIS/GeoServer/OpenLayers stack. Following opengeo tutorial I've tied click events in OpenLayers to WMS GetFeatureInfo call using: ...