1
vote
1answer
66 views

Correct folders and conf settings for qgis-web-client with qgis-server?

I have setup QGIS server using this guide sucessfully and would now like to setup qgis-web-client alongside it. My QGIS server folder is: /usr/lib/cgi-bin For qgis-web-client I have followed the ...
1
vote
1answer
41 views

OSM printing in QGIS-Web-Client

Printing in QGIS-Web-Client generates pdf with only QGIS project layers. I tried to add osm map in QGIS Composer but it doesn't work. It still prints only overlays. Is there any other way to print a ...
0
votes
0answers
59 views

Translate data from MapServer to Qgis server

Might you help me in this question: I've got operational Mapserver with shape- and map-files on it (*.shp *.map). How can I show them on Qgis server using Qgis web-client or Lizmap? This is my ...
1
vote
1answer
287 views

How to configure QGIS Web Client?

I need to use QGIS Web-client to publish a research project on web. I setup the software on Windows and on Ubuntu Linux, changing the configuration as described in the README file and replacing the ...
0
votes
1answer
233 views

qgis-web-client stuck on Loading Map

I'm trying to publish a map created in qgis desktop via qgis-web-client. The left hand bar loads with the layers I would expect visible but I never actually see any mapping data just a grey screen ...
0
votes
0answers
228 views

None stop loading blank map in Qgis web Client

I have a similar problem if its not the same I am using windows 7 64 bit See what I have done after installing osgeo4w I check the get capability if its working and yes it is working ...
1
vote
0answers
109 views

Finding Help For Setting Up QGIS Web Client in Windows 7

Is there any procedures or installation guide of QGIS Web Client for Windows 7 OS? Because I'm really having a hard time setting up the Web Client in Win7 and I don't know any Linux-based commands ...
1
vote
0answers
127 views

I have a problem to display the legend in QGIS Web Client

I have installed QGis Map Server and QGis Web Client on Centos 6.4 64-bit operating system, everything works fine except the legend box which is filled with garbage data instead of text (it seems that ...
1
vote
0answers
206 views

GetLegendGraphic with WMS layers in QGIS Server

I've created a project in QGIS where I've loaded some WMS layers. Now when I look at legends in QGIS Web Client, it just displays the label but not the associated color. Is it possible to have the ...
2
votes
1answer
3k views

How to setup QGIS Web Client?

So we've installed QGIS Server and things look to be working well (thanks Underdark for the great tutorial). Next up we want to get the QGIS Web Client working. It appears we're missing a step or ...
1
vote
0answers
295 views

How to run actions in QGIS web client?

In practice the QGIS web client will be a companion to an existing cloud database with a portal and forms. My intent is to run 'actions' (like in QGIS) where clicking on a feature launches the portal ...
1
vote
1answer
233 views

Can QGIS Web Client be used with SQL Server based QGIS project?

question: We are running a QGIS project with the majority of data coming from a SQL Server 2008 database as well as some third party WMS feeds. Will QGIS Server and QGIS Web Client be compatible ...
1
vote
0answers
276 views

QGIS Web Client Setup mapserv error

I have my web map up and running and am now trying to clean up a few recurring errors in the qgis-web-client-error.log. The error in question is: [error] [client 123.456.789.1] script not found or ...
4
votes
3answers
1k views

Is there any way to add a google maps layer in a qgis web client project?

Is there any way to add a google maps layer in a qgis web client project? I made a qgis project using a google maps layer from OpenLayers Plugin. In my desktop project, this layer works fine. But ...
1
vote
1answer
3k views

QGIS Web Client installation procedure

I have QGIS Server up and running and can successfully load WMS layers back into QGIS. I am attempting to set up the QGIS Web Client. Procedure: https://github.com/qgis/qgis-web-client I am having ...