Reputation
419
Top tag
Next privilege 500 Rep.
Access review queues
Badges
3 14
Newest
 Yearling
Impact
~18k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 15 votes cast
Mar
24
awarded  Yearling
Mar
23
answered Extracting polygon coordinates from only two specific corners
Mar
21
answered Intersect with Raster data
Mar
21
answered How to make length difference between two network analysis?
Mar
21
answered How do i identify unknown coordinates reference system for my data
Mar
21
answered Measure length in specific units like 'aln' arcmap
Mar
15
comment Leaflet - invalid map extent
We use Leaflet 0.7 with Backbone, SemanticUI and some other stuff. However, it seems the issue is resolved now. The problem was that many different listeners were set and the order of adding / removing layers / zooming was not correct. Reordering events solved the problem. Thanks.
Mar
14
asked Leaflet - invalid map extent
Feb
10
answered Adding a WMS to XMap 8
Feb
10
answered What does it mean to access a WMS using a proxy?
Dec
15
awarded  Popular Question
Nov
2
comment Styling WMS layers in GeoServer with fields using “%” character
Sounds like a similar issue. So far tried to quote the attributes inside SLD and it didn't help: <ServiceException>The requested Style can not be used with this layer. The style specifies an attribute of &quot;R$POP$DENSITY&quot; and the layer is: test:AREAS</ServiceException>
Nov
1
comment Styling WMS layers in GeoServer with fields using “%” character
getFeatureInfo shows all fields, with their names (including "%") and respective values. No errors.
Nov
1
comment Styling WMS layers in GeoServer with fields using “%” character
Layer name does not contain "%", only some field names do. "%" is accepted by Oracle. Moreover, SLD XML file created based on such field names also validates correctly in Geoserver...
Nov
1
comment Styling WMS layers in GeoServer with fields using “%” character
I tried also with SLD Rest Service (docs.geoserver.org/stable/en/user/community/sldservice/…), which returned the following errors: 2015-10-31 02:56:55,419 ERROR [geoserver.rest] - Error generating Classification! 2015-10-31 02:56:55,419 DEBUG [geoserver.filters] - Compressing output for mimetype: text/plain
Nov
1
comment Styling WMS layers in GeoServer with fields using “%” character
The basic error is as follows: 2015-11-01 20:57:11,475 INFO [geoserver.wms] - Request: getServiceInfo 2015-11-01 20:57:11,480 ERROR [geoserver.ows] - org.geoserver.platform.ServiceException: The requested Style can not be used with this layer. The style specifies an attribute of R$POP$DENSITY and the layer is: test:AREAS
Nov
1
asked Styling WMS layers in GeoServer with fields using “%” character
Sep
10
comment View Oracle GeoRaster in ArcMap
Hello, did you ever found a solution? I'm experiencing similar problems.
Dec
24
awarded  Popular Question
Oct
28
comment ArcGIS 10 - disappearing rasters?
@radek Usually I try with MrSID and/or file geodatabase rasters. But there is hardly any consistence in this behaviour.