94 reputation
5
bio website
location
age
visits member for 1 year, 11 months
seen Mar 11 at 15:50

Sep
20
accepted How can I apply correct colours to an elevation raster?
Sep
14
comment How can I apply correct colours to an elevation raster?
I don´t no where the mistake is, but I just created a new one, very easy, with reasonable classes, god I was blocked..thank you! :-) histogram next step ..
Sep
14
asked How can I apply correct colours to an elevation raster?
Sep
3
comment QGIS error when open project when layer via accesses the database
Yes, thats true and what happens by accident. For restarting older version projects the problem was when the file was: <datasource> file:///E:.. when I delete those and remain those <datasource> E:.. everythng works like it should...
Sep
3
comment QGIS error when open project when layer via accesses the database
Got it already, thank you very much!!
Sep
3
comment QGIS error when open project when layer via accesses the database
Thank you Andre! Is it possible to delete the respective commands out of the script via editor? From where to where?
Aug
31
comment QGIS error when open project when layer via accesses the database
one more info, I connected the database and copied the temp-file with different name. When I restart qgis it crushed like before. When rename the saved temp file in the right direction everything works. For the old files it would be good to know what part of the script I could delete in the editor to hinder the access on the file?
Aug
31
comment QGIS error when open project when layer via accesses the database
oh, thats true, command line is correct. my settings. I used evis database connection, type MS access..thank you!!
Aug
31
comment QGIS error when open project when layer via accesses the database
my directory is "c:/Benutzer/oppia04" instead of "c:/users.." because of the german system but it becomes spooky.. There is no temp-file saved in this direction. When I create the connection I can see one the temp-file "hq_temp.hp1240" in the right direction (i.e. c:/benutzer...temp) after saving, closing and opening qgis it is gone. And the spooky thing is that after one trial it works, I created a connection saved it and there are two files "qt_temp.gq5544" and "qt_temp_hp5544" so the problem is with loading old files and the same when I create them with 1.8.0. Thank you for help!!
Aug
31
comment QGIS error when open project when layer via accesses the database
O.k. I tried but it still don´t work. I opened the project-file with edito and found following (see below) what is something wrong with it? <id>xy_Standorte20120831084035124</id> <datasource>file://C:/Users/oppia04/AppData/Local/Temp/qt_temp.ae5956?delimiter=‌​%09&amp;delimiterType=regexp&amp;xField=GK3%20x%20coordinate&amp;yField=GK3%20y%2‌​0coordinate</datasource>
Aug
31
awarded  Student
Aug
31
asked QGIS error when open project when layer via accesses the database