deleted 9 characters in body
Source Link
PolyGeo
  • 63.3k
  • 27
  • 97
  • 305

In my ArcGIS Javascript 3.12 application I am drawing a freehand polygon, clicking a "Save" button and adding the polygon to my feature layer. This works correctly except when the polygon crosses itself (Image 1).

When the polygon crosses itself and save is clicked, the success function runs and everything appears to be working. When I open the attribute table in ArcMap to look at the polygon it has "empty" spatial values (Image 2).

Does anyone have any ideas? I

I can provide code samples if needed.

Thanks!

Image 1

Image 1

Image 2

enter image description here

In my ArcGIS Javascript 3.12 application I am drawing a freehand polygon, clicking a "Save" button and adding the polygon to my feature layer. This works correctly except when the polygon crosses itself (Image 1).

When the polygon crosses itself and save is clicked, the success function runs and everything appears to be working. When I open the attribute table in ArcMap to look at the polygon it has "empty" spatial values (Image 2).

Does anyone have any ideas? I can provide code samples if needed.

Thanks!

Image 1

Image 1

Image 2

enter image description here

In my ArcGIS Javascript 3.12 application I am drawing a freehand polygon, clicking a "Save" button and adding the polygon to my feature layer. This works correctly except when the polygon crosses itself (Image 1).

When the polygon crosses itself and save is clicked, the success function runs and everything appears to be working. When I open the attribute table in ArcMap to look at the polygon it has "empty" spatial values (Image 2).

Does anyone have any ideas?

I can provide code samples if needed.

Image 1

Image 1

Image 2

enter image description here

added 23 characters in body; edited title
Source Link
PolyGeo
  • 63.3k
  • 27
  • 97
  • 305

ArcGIS Javascript 3.12 Using ApplyEdits Issuein ArcGIS API for JavaScript?

In my ArcGIS Javascript 3.12 application I am drawing a freehand polygon, clicking a "Save" button and adding the polygon to my feature layer. This works correctly except when the polygon crosses itself (Image 1).

When the polygon crosses itself and save is clicked, the success function runs and everything appears to be working. When I open the attribute table in ArcMap to look at the polygon it has "empty" spatial values (Image 2).

Does anyone have any ideas? I can provide code samples if needed.

Thanks!

Image 1

Image 1

Image 2

enter image description here

ArcGIS Javascript 3.12 ApplyEdits Issue

In my application I am drawing a freehand polygon, clicking a "Save" button and adding the polygon to my feature layer. This works correctly except when the polygon crosses itself (Image 1).

When the polygon crosses itself and save is clicked, the success function runs and everything appears to be working. When I open the attribute table in ArcMap to look at the polygon it has "empty" spatial values (Image 2).

Does anyone have any ideas? I can provide code samples if needed.

Thanks!

Image 1

Image 1

Image 2

enter image description here

Using ApplyEdits in ArcGIS API for JavaScript?

In my ArcGIS Javascript 3.12 application I am drawing a freehand polygon, clicking a "Save" button and adding the polygon to my feature layer. This works correctly except when the polygon crosses itself (Image 1).

When the polygon crosses itself and save is clicked, the success function runs and everything appears to be working. When I open the attribute table in ArcMap to look at the polygon it has "empty" spatial values (Image 2).

Does anyone have any ideas? I can provide code samples if needed.

Thanks!

Image 1

Image 1

Image 2

enter image description here

edited tags
Link
PolyGeo
  • 63.3k
  • 27
  • 97
  • 305
Source Link
Jeremy Hamm
  • 458
  • 3
  • 10
Loading