2

I am facing problem when I use SAFARI browser for GIS WEB Application. I have select tool in my application to select the features on the map. When i use Safari the point focus is not correct it drags to some other location.

I have tried the same functionality in other browsers like IE, Chrome and Mozilla Firefox. It works perfectly.

Any suggestion what additional needs to be done to make it work in Safari Browser?

Also is Safari recommended for GIS Web Application?

The snapshot1 is of Safari web browser where the mouse focus is lost and it goes out. snapshot1 - Safari Whereas the actual result in other browser is in snapshot2. snapshot2 - Firefox/IE/Chrome

closed as unclear what you're asking by Stephen Lead, BradHards, Jason Scheirer, PolyGeo, whuber Aug 8 '14 at 1:14

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Welcome to GIS Stack Exchange. You'll need to provide a lot more information for us to help you. What API are you using? What do you mean by "the point focus is not correct it drags to some other location"? Are all of your tests on the same computer? Which "select tool" are you referring to? etc – Stephen Lead Aug 7 '14 at 6:15
  • Common_SelectFeaturetool. – Ahmed Aug 7 '14 at 10:21

Browse other questions tagged or ask your own question.