1

when I resample an image of 20m to 240m resolution, the resampled image does not cover the whole area of the input image and does the resampling for some pixels in which I get many NaN values. How can I solve this problem?

closed as unclear what you're asking by ahmadhanb, ArMoraer, Hornbydd, Evil Genius, aldo_tapia Jul 12 '18 at 14:14

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Can you provide a screenshot highlighting the problems you are encountering? – Aaron Oct 23 '14 at 16:19
  • 1
    What software are you using? – WhiteboxDev Oct 23 '14 at 18:24
0

There could be a couple of things going on here. First I would be sure to set my "Environments" to include a "Processing Extent" and I would set it to the input raster. Right-click the white background in the ArcToolbox or click the Environments button in the tool dialog. That should fix the extent problem. You could also set the SnapRaster to the input 20m Raster.

I would also be sure that if my raster stores numbers, that I do NOT use Nearest Neighbor but instead use Bilinear Interpolation or Cubic Convolution when converting or resampling the Raster.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.