4

I am using the ArcGis vehicle routing rest service. It works fine until I add in the EarliestStartTime for my route, then it no longer assigns the orders to the routes (delivery windows and breaks also cause the same problem). Even if I make the EarliestStartTime 0 it still doesn't work, only removing it works.

What am I doing wrong?

request=?token=NmsVEs18OZjNkg0jAiUfX-ltrqdqXAQdoZg775KkVpPB6dPPSqm9_N0O2QgR0i8Qnz-AFbi6fGVO60_o7zD2ol43J8nKECoFlZ4QdjndfpAi5JMxtWeot7WUbD5uX-4fFggJWuOgGhiEG7zZt1hmPA..
&default_date=1356998400000
&orders={
  "features": [
    {
      "geometry": {
        "x": 115.9679,
        "y": -31.78098
      },
      "attributes": {
        "DeliveryQuantities": 1,
        "Name": "5406",
        "ServiceTime": 15
      }
    }
  ]
}
&depots={
  "features": [
    {
      "geometry": {
        "x": 115.93737,
        "y": -31.90728
      },
      "attributes": {
        "Name": "DBW593",
        "CurbApproach": 0
      }
    }
  ]
}
&routes={
  "features": [
    {
      "attributes": {
        "Name": "2",
        "StartDepotName": "DBW593",
        "EndDepotName": "DBW593",
        "EarliestStartTime": 1357002000000,
        "ArriveDepartDelay": 5,
        "Capacities": 17,
        "MaxTotalTime": 1095
      }
    }
  ]
} 
2

Figured it out. Turns out if your Route has an EarliestStartTime it must also have a LatestStartTime.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.