1

Is there anyone out there who has set wmts layer from Geoserver to ArcGIS viewer for flex?

I am trying to do that but without any luck.

<layer label="Sample WMTS layer" type="wmts" visible="true" useproxy="false" imageformat="gif" url="http://v2.suite.opengeo.org/geoserver/gwc/service/wmts" style="_null" servicemode="KVP" layerid="world" tilematrixsetid="EPSG:4326"/>

If I change the type to "wms" it works like a charm.

Anyone?

  • Did you ever manage to solve this? I am trying to figure this out my self, this is the link which I use to try to solve it geonet.esri.com/thread/49272 . I will keep you posted if will figure this out. – user28386 Aug 19 '15 at 7:47
  • No we did not. So we just used WMS instead of WMTS. But we are still looking for answers. If we find the answer we will let you know. :) – Sjonni Aug 20 '15 at 8:42
1

In my project I had to use proxy with WMTS layers, otherwise they would not work.

edit

As noted in the thread in the comment by @user28386:

The issue is likely that the server does have a crossdomain.xml but it only has "allow-http-request-headers-from" and does not have an entry for "allow-access-from".

and

Unlike the WMS type, there is no skipgetcababilities attribute. Since this is the case, if the WMTS service does not have a crosdomain file associated with it, you will need to provide a proxy page URL.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.