1

If I create a very simple map based on the Feature Layer On Demand sample, and change the URL to my own feature layer, the map consistently fails every second time:

Error: Unable to complete operation. {code: 400, message: "Unable to complete operation." message: "Unable to draw graphic (null): Unable to complete operation."

If I refresh the page, the layer loads correctly, with no error messages. Refresh it again and the error shows. This applies to multiple layers on the server, not just one, so I don't believe it's related to corrupt geometry or whatever.

I vaguely remember seeing this problem a few years ago, but I can't remember the resolution. The layer is in ArcGIS Server 10.11 and I'm running the simple map via IIS on Windows 7, and accessing it via http://localhost

The only change I've made to the sample is the layer's URL, the map's starting extent, and the infoWindow contents.

enter image description here

  • 1
    How many server nodes and service instances per node are there? – Vince Feb 27 '15 at 0:23
0

this was a bug in ArcGIS Server 10.1 SP1. identical queries will fail every other time.

https://geonet.esri.com/thread/64835

you can intercept the request and modify it with a nonsense and unique parameter to work around the problem, but bumping to 10.2 (or better yet, 10.3) is a lot less trouble.

  • Thanks. I'm working at a client site, so it should only take about a year for the upgrade to happen ;) – Stephen Lead Mar 1 '15 at 21:43

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.