0

I am using iGIS for iPAD When I try importing one particular shapefile it gives me an error(see attached pic) saying I have the wrong projection. It is the same one I use on my other 10shapefiles that load just fine.
I'm assuming it is something wrong with the shapefile since all the other ones work. I use the same process and rechecked it many times on all, this is the only one that gives me the error.

iGIS support has went dark. They are no help. Does anyone that uses iGIS seen this error before and could they resolve the issue?

enter image description here

5
  • 2
    What sort of assistance do need? (Please add a question to your Question)
    – Vince
    Commented Aug 29, 2015 at 16:11
  • Since both igis question we currently have on this site are unanswered, it seems unlikely that we have many users of the app here. You could still try sharing sample data: both one that loads ok and one that doesn't and maybe someone can spot a potential issue.
    – underdark
    Commented Aug 30, 2015 at 16:28
  • I will try to do that Commented Aug 31, 2015 at 17:31
  • Is there a way to attach a file to my question? Commented Aug 31, 2015 at 17:36
  • This is solved. I had to run the check geometry tool and then repair tool. There was some null values. It worked after that. It always worked in Arcmap but never in iGIS app. Now works in both Commented Sep 2, 2015 at 14:48

1 Answer 1

1

Answer taken from the comments:

This is solved. I had to run the check geometry tool and then repair tool. There was some null values. It worked after that. It always worked in Arcmap but never in iGIS app. Now works in both – Michael Heyroth Sep 2 '15 at 14:48

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.