1

I am trying to insert this landsat image to my Mapserver map file. However, I can not manage it. Does someone have an idea?

Landsat image WMS information: enter image description here

Landsat from onearth.jpl.nasa.gov
Bounding box: (-180.0, -90.0, 180.0, 90.0) (show on OSM)
Projection: NASA:4326
WMS half-link: http://irs.gis-lab.info/?layers=landsat&
Tiles URL: http://irs.gis-lab.info/?layers=landsat&request=GetTile&z=!&x=!&y=! 

my mapfile layer:

LAYER
    NAME global_landsat
    TYPE RASTER
    STATUS DEFAULT
    CONNECTIONTYPE WMS
    CONNECTION "http://irs.gis-lab.info/?layers=landsat&"
    MINSCALE 20000
        METADATA
            "wms_server_vesion" "1.1.1"
            "wms_srs"  "EPSG:4326"
            "wms_format" "image/png"
            "wms_name" "modis,global_mosaic"
        END
    END

closed as off-topic by user30184, PolyGeo Nov 8 '15 at 8:59

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions describing a problem that can't be reproduced and seemingly went away on its own (or went away when a typo was fixed) are off-topic as they are unlikely to help future readers." – user30184, PolyGeo
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Thanks a lot. As you said, I corrected vesion as version and I can see the WMS layer now. – serb Nov 8 '15 at 1:04
  • 1
    You should mark the answer (tick underneath the number / arrows). – BradHards Nov 8 '15 at 1:20
1

You have a tiny literal error in your metadata:

use wms_server_version instead of wms_server_vesion.

Everything should work fine.

  • Please don't sign your posts because every post you make here is already signed by your user card. This is documented in the help which leads on from the 2-minute Tour which you appear to have not yet taken. – PolyGeo Nov 8 '15 at 0:25

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.