1

I'm trying to serve an existent MBTiles file using MapProxy. My YAML file looks like this:

services:
  wms:
    srs: ['EPSG:3785', 'EPSG:4326', 'EPSG:23028']
    image_formats: ['image/jpeg', 'image/png']

layers:
  - name: my_mbtiles_layer
    title: My MBTiles layer
    sources: [my_mbtiles_cache]

cache:
  my_mbtiles_cache:
    sources: []
    grids: [my_grid]
    cache:
      type: mbtiles
      filename: /path/to/myfile.mbtiles

grids:
  my_grid:
    base: GLOBAL_GEODETIC
    res_factor: 'sqrt2'
    bbox_srs: 'EPSG:4326'
    bbox: [-6.54,38.35,-3,40.65]

So, I defined my own grid, based on GLOBAL_GEODETIC, and used it for my MBTiles cache, that is the only source for my layer.

And the queries look like these:

http://myserver/service?LAYERS=my_mbtiles_layer&FORMAT=image%2Fpng&SRS=EPSG%3A4326&SERVICE=WMS&VERSION=1.1.1&REQUEST=GetMap&STYLES=&BBOX=-6.54,38.35,-3,40.65&WIDTH=256&HEIGHT=256

All my tiles form a coverage inside the BBOX (in epsg:4326): [-6.54,38.35,-3,40.65]

But the problem is I get a blank image of 256x256 px, and a HTTP code 200. So, the response is ok, but nothing is rendered in it. The MBTiles coverage is ok. I can see it in a desktop viewer. Here, an screenshot:

http://dl.dropbox.com/u/6599273/capturas/mbtiles_coverage.png

So, where can be the problem?

Many thanks in advance

  • Jorge, there is a MapProxy mailing list (where you posted the question already). The list is the official support channel and you are likely to get better answers faster there. – olt Nov 22 '11 at 13:02
  • Ok, sorry for the msg duplication, and thanks for the answer. – Jorge Arévalo Dec 5 '11 at 16:39
1

I finally solved it by generating the zoom levels from 0 in gdal2tiles and using GLOBAL_MERCATOR grid.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.