1

I am using ArcMap 10.3.1 and have downloaded the PostgreSQL 9.3.5 files from MyESRI.com. PostgreSQL is installed locally for testing purposes. I have everything working smoothly and am attempting to publish the data for use on a tablet in the Esri Collector app. In order to do this I have to register the database with ArcGIS Server.

I edited the pg_hba.conf to allow remote connections, since ArcServer is installed on another machine. When I attempt to register the database I get he error in the following screenshot. I have attempted an exhaustive Google sreach for a resolution with no success.

enter image description here

closed as off-topic by PolyGeo Sep 24 '16 at 6:04

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This problem cannot or can no longer be reproduced. Changes to the system or to the asker's circumstances may have rendered the question obsolete, or the question does not include a procedure to enable potential answerers to reproduce the same symptoms. Such questions are off-topic as they are unlikely to help future readers, but editing them to include more details can lead to re-opening." – PolyGeo
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • 4
    Not an expert on postgresql but if arcgis server is on a different server than the database shouldn't your connection string have SERVER set to the DB server name and not localhost? – Dowlers Aug 19 '16 at 19:59
  • 1
    It looks like you used an incorrect option for registration. ArcGIS Data Store is a PostgreSQL instance, but one that is managed from ArcObjects (not something you would install yourself) – Vince Aug 20 '16 at 1:03