2

I'm working on a CentOS 6.8 tiles server hosted in a VM and I observed some disappearing tiles depending on my zoom level in QGIS 2.16, I don't know where it comes from...

Here are some pictures of my screen on which I'll progressively zoom in :

enter image description here enter image description here enter image description here enter image description here enter image description here

I get the same result on some others countries while others works perfectly...

I'm using QuickMapServices with TMS protocol.

4
  • It looks like some database requests have not been answered, so only the coastline is rendered from the shapefile. I don't think it is a QGIS or tile-server problem, but one of mapnik andt the database access. – AndreJ Aug 25 '16 at 9:08
  • Thanks for your reply, do you have some ideas about how I can fix this ? – Roozaay Aug 25 '16 at 9:11
  • You can try pre-rendering the tiles, and investigate the result with a simple Openlayers or leaflet web site. And look out for renderd error logs. – AndreJ Aug 25 '16 at 9:20
  • I just found the solution, it's about cache in QGIS. I turned off use the cache rendering if possible, it's a bit slower but all the tiles are downloaded correctly now. – Roozaay Aug 25 '16 at 10:17
2

I just found the solution, it's about cache in QGIS. I turned off use the cache rendering if possible, it's a bit slower but all the tiles are downloaded correctly now.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.