1

In QGIS I have set up a map in print composer but when I export to image or pdf the saved image does not match what is in the print composer.

Details - I am using an openstreetmap as my background map and I have a group of around 360 points witch I have uploaded from a cvs file. On the print composer the points are on one side of a river and after export they are on the other (6-7 km difference)

Any suggestions would be helpful. It seem to be working fine earlier this week.

Map as seen in print composer: enter image description here

Map when exported: enter image description here

closed as off-topic by underdark May 20 '18 at 18:11

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This problem cannot or can no longer be reproduced. Changes to the system or to the asker's circumstances may have rendered the question obsolete, or the question does not include a procedure to enable potential answerers to reproduce the same symptoms. Such questions are off-topic as they are unlikely to help future readers, but editing them to include more details can lead to re-opening." – underdark
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

0

You should to reduce "Export resolution". Web services have a limit of resolution. Try 120 dpi, pe.

  • Thanks for the suggestion but unfortunately thus hasn't worked. It seems to be a problem with the location of the points rather than with resolution – AdSad Oct 5 '16 at 7:25
  • Sure? try in print composer "Export resolution" = 96 dpi – Carlos López Quintanilla Oct 5 '16 at 13:23

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.