2

I have an ArcGIS online map I have made here: http://arcg.is/2gTY9wt

It seems to work fine while I am editing it and then save it and open it.

But if I come back the next day and open it again it gives me the message "Something went wrong, the map did not load correctly."

Even if I change the base map and resave it it will seem to work then (but not always). But if I open it later it seems to have that basemap problem.

So I am looking for a way to save the correct basemap into each of maps and have the application show all of them.

Actually the link in the question is it to the web app. But I actually want the 5 maps in the app. I will place the links for each of the maps here. But now it isn't even opening the map with the data.

http://www.arcgis.com/home/webmap/viewer.html?webmap=de9a0021338a4fafad3320cdb06123a9

19
  • BTW: If I go to the each of the 5 maps that comprise the web app. It says "Basemap is not available. Displaying the default basemap instead." and the map doesn't show any of the data. Don't understand why it worked for a while and now seems to be working. Could it have something to do with "HTTPS"?? Jan 4, 2017 at 16:14
  • Actually the link in the question is it to the web app. But I actually want the 5 maps in the app. I will place the links for each of the maps here. Jan 4, 2017 at 16:16
  • 1
    What browser are you seeing this in? If you can open up the developer console when you load the map/app to see what errors come through. The https doesnt seemt o be the issue, I can load the app over https. Jan 4, 2017 at 16:17
  • 1
    Which basemap is giving you trouble? I opened your link above and all basemaps came through fine.
    – MaryBeth
    Jan 4, 2017 at 16:19
  • I am using the latest version of Chrome. That's a good idea about the dev console will check now... Jan 4, 2017 at 16:20

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.