1

enter image description herePostGIS based Multipolygons enter image description here

Shapefile Polygon

Why can't I make the blue postgis based multipolygons render like the black shapefile polygons in QGIS? Am I missing a button or render setting? I've compared properties on both in QGIS and they are identical simple fills with transparent centers and colored outlines.

  • 2
    Please provide a screenshot of the PostGIS layer settings. This makes no sense – underdark Jan 11 '17 at 18:34
  • @underdark updated with screenshots. I've also tried using Freight_Train's suggestion as well but only see the same behavior. – Echelon_One Jan 11 '17 at 20:25
1

You say you have transparent fill, try instead going into the simple fill settings and change the fill setting to no fill. This will just give you an outline.

Depending on which version of qgis you are using, you can also select a outline fill, which gives you the same effect.

As to why it is behaving like that we would need to see the settings for that style. But if you saved the bottom style to a qgis layer file and loaded that into your postgis dataset to see if it is rhe style you made that is the issue.

  • I tried doing both SLD and QGIS layer files and still get the same behavior just black lines instead of blue. I've never seen this kind of behavior and it's driving me up a wall. – Echelon_One Jan 11 '17 at 20:24
  • 1
    Have you tried saving as a shapefile and test that? – Liam G Jan 11 '17 at 21:07
  • Could you capture one such geometry as WKT? – user30184 Jan 12 '17 at 11:37

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.