0

I have a map service that is published to a local ArcGIS Server. I've added it as a service to ArcGIS Online and added it to a map and made a lot of changes to the searching, pop-up's, etc. Later, I went back to the MXD and added a new table that is referenced by another layer. When I go back to the map in ArcGIS Online, it does not show the table I added. However, if I start a new map and add the service, the new table is picked up. How can I add that one table to the existing map without having to delete the layer and add it back? I really don't want to have to set up the map over again every time I need to add a layer.

1

you need to override the existing service by re-sharing the service then use the overwrite option. That way the new service will include your newly added table.

  • I’ve already overwritten the service on the server with the new new table and I see it in the service definition. However, the new table is not showing up in the map on AGOL. I’m assuming it’s because I already added the service to the map but I can’t figure out a way to add the new table without deleting and re-adding the whole layer again which will cause me to lose a bunch of settings. – Brian Swart Oct 31 '17 at 22:11
  • go to the layer properties in AGOL and set the refresh interval to ".1" , wait for it to refresh and see if it adds the table. – NULL.Dude Nov 1 '17 at 11:35
  • I tried changing that setting and the table still was not added. – Brian Swart Nov 1 '17 at 13:54

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.