0

Every time I add or change a layer or zoom in/out, I need to use the pan tool to move the screen a little bit before the screen updates.

Is there a setting that should be changed to fix this?

I am running ArcMap 10.6 on a brand new computer with some pretty beefy hardware, so I don't think it's due to an equipment limitation.

6
  • Have you installed any 3rd party add-ins, extensions, etc? Commented Jul 2, 2018 at 14:12
  • No, only things directly from Esri. Commented Jul 2, 2018 at 14:15
  • Try updating your graphic drivers?
    – Hornbydd
    Commented Jul 2, 2018 at 14:53
  • Updating graphic drivers seemed to work for a little while, but today I'm having the same problem. Commented Jul 3, 2018 at 14:01
  • UPDATE: It seems that everything works fine until I add a basemap, and then the problem comes back. Changing the projection of the layers and data frame doesn't have any effect. Commented Jul 3, 2018 at 15:37

1 Answer 1

1

I had the same problem on a "beefy" computer. It turns out that it's probably too beefy. It's likely an issue with the beefy graphics card. When you run ArcMap right click and run the program with your integrated graphics card.

My posted issue on ESRI's Community page: https://community.esri.com/thread/227151-arcmap-103-stops-refreshing-map-image-after-action

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.