1

mapproxy.config - WARNING - unknow 'html' in sources.gasps_osm_source has thrown by terminal when i run : mapproxy-seed -c 16 --continue -f mapproxy.yaml -s seed.yaml , and no one tile has been cashed... o tiles.

settings:

services:
  demo:
  tms:
    use_grid_names: true
    origin: 'nw'
  kml:
      use_grid_names: true
  wmts:
    # use restful access to WMTS
    restful: true
    # this is the default template for MapProxy
    restful_template: '/{Layer}/{TileMatrixSet}/{TileMatrix}/{TileCol}/{TileRow}.{Format}'
    # and also allow KVP requests
    kvp: true
  wms:
    md:
      title: MapProxy WMS Proxy
      abstract: This is a minimal MapProxy example.

layers:
  - name: osm_background
    title: osm_background
    sources: [gasps_osm_cache]

caches:
  gasps_osm_cache:
    grids: [osm_grid]
    sources: [gasps_osm_source]
    meta_size: [6, 6]
    meta_buffer: 100

sources:
  gasps_osm_source:
    type: wms
    html:
      client_timeout: 500
    req:
      url: 'http://xxx.local:8080/geoserver/test_osm/wms'
      layers: osm:osm_layerset  
    coverage:

      srs: 'EPSG:3857'
grids:
    osm_grid:
        base: GLOBAL_MERCATOR
        srs: 'EPSG:3857'
        origin: nw

globals:

and

seeds:
  myseed1:
    caches: [gasps_osm_cache]
    # grids: []
    #coverages: [changed_area]
    levels:
      to: 12
    refresh_before:
      time: 2019-9-25T12:35:00

enter image description here

  • Is your GeoServer for sure running on local:8080 and not on localhost:8080? – user30184 Nov 15 at 10:28
  • @user30184 Yes, I sure that it is xxx.local:8080/geoserver/web/ not localhost – Tyomik_mnemonic Nov 15 at 10:43
  • Then I suggest to have a look at the logs of your GeoServer and check what kind of wrong request it is receiving from your MapProxy. You may need to raise the logging level into GEOTOOLS_DEVELOPER. – user30184 Nov 15 at 10:47
  • @user30184 some more info, if I change url config from real to url:`asfasdasdewghrwgsdfds` for example it is give same result: mapproxy.config - WARNING - unknow 'html' in sources – Tyomik_mnemonic Nov 15 at 10:49
  • 1
    I guess it is just a warning about having an unsupported element in the configuration. mapproxy.org/docs/1.11.0/sources.html does not mention "html". – user30184 Nov 15 at 10:54
0

Some problem with my eyes will be

http:

not

html:

Thanks to gislab members and @user30184

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.