0

I am trying to test out my GeoServer instance that is running live on a TomCat server. Everything works fine, I did all the necessary steps to avoid problems with CORS - URI has been set up, all the example layers are there.

However, layer preview is not working at all. If I go to check out the styles, or if I test the example layers with OpenLayers, nothing comes up. When I go to create a style, all I see is a blank image where the example symbol should be ( like one of those corrupt images when the page does not load properly).

Why is this happening?

1
  • 1
    Welcome to Geographic Information Systems! You need to turn up the logging level to developer in the global settings page, and then make the request again. Then edit your question with the relevant part of the log file.
    – Ian Turton
    Commented Jun 22, 2021 at 7:48

1 Answer 1

0

Found out what the problem was.

Usually, everything starts from CORS configuration, meaning one needs to set up the webspace URI (In the global settings)

However, if that doesn`t work, and if the issue still persist (by issue I mean opening the OpenLayers preview only to see nothing), then the issue is with the Java installation. Please check the Java version and install the latest one. Then reinstall GeoServer.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.