0

I'm trying to add Landsat 3 imagery in Google Earth Engine but no image is being displayed in the map, it shows null value. The code sample is the following:

var L3 = ee.ImageCollection("LANDSAT/LM03/C02/T1")
var image = L3.filterBounds(ROI)
               .filterDate ('1980-09-01','1981-08-31')
               .filterBounds(ROI)
               .sort('CLOUD_COVER')
              .first()
print (image)

Results: image(0bands)

4
  • 2
    Please provide significant details on how you're importing the data etc.
    – Erik
    Commented Oct 11, 2022 at 14:12
  • Welcome to GIS SE. AS a new user, please take the Tour. We are a problem-solving site, but to do that, we need to know as much information about your procedure as possible. Single-sentence Questions are unlikely to contain enough details for resolution. Please Edit your Question to explain your procedure.
    – Vince
    Commented Oct 11, 2022 at 14:23
  • Probably there aren't any images in your ROI over your specified date range. We can't check because you didn't make your ROI available. But I don't see anything wrong with your code.
    – Jon
    Commented Oct 11, 2022 at 15:01
  • Yes probably this. I want to elaborate Land Use Land Cover for the year 1980 with Google Earth Engine, what should i do now? Commented Oct 11, 2022 at 19:33

1 Answer 1

0

Before 2000, there are many areas with large coverage gaps.

Compare with USGS Earth Explorer as described here. If USGS doesn't have an image for that ROI, EE doesn't either.

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.