-2

ArcMap 10.0 on a Windows 7, 32-bit computer stopped loading two days ago. It worked perfectly before then. ArcCatalog, etc., all continue to open fine. Task Manager indicates ArcMap is trying to load, but very, very slowly. I deleted Normal.mxt, and tried to restart ArcMap, but it has not yet successfully opened up and has not re-created Normal.mxt.

closed as unclear what you're asking by Aaron Sep 3 '16 at 3:11

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1

Check out shuoqiwang's advice here: http://forums.arcgis.com/threads/85386-ArcMap-10.1-crashes-upon-opening

The post is for 10.1, but I'm thinking it's the same problem.

We're looking for long answers that provide some explanation and context. Don't just give a one-line answer; explain why your answer is right, ideally with citations. Answers that don't include explanations may be removed.

0

I believe you can still create an arcmap startup log as per link. That might tell you something.

We're looking for long answers that provide some explanation and context. Don't just give a one-line answer; explain why your answer is right, ideally with citations. Answers that don't include explanations may be removed.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.