1

I use a lot of wms services with complicated maps : a legend is essential. Qgis displays none of those legends. The URL is quoted in the metadata.

example WMS

http://geo.agiv.be/ogc/wms/product/ANB?/Grnkrt13

layer "Groenkaart Vlaanderen 2013"

legend url : http://geo.agiv.be/ogc/wms/product/ANB?request=GetLegendGraphic%26version=1.3.0%26format=image/png%26layer=Grnkrt13

2
  • It's not clear what your problem is. What issue are you facing? What have you tried so far to resolve the issue? Jan 7, 2014 at 11:45
  • i have a map with several colors fi dark green = tree; grey = urban area; light green = pastures ; ... In the layer window i cannot display these categories while the link is indicated in the metadata Jan 8, 2014 at 16:21

1 Answer 1

1

Try this experimental QGIS plugin: CSI WMS Legend

(On option tab set search for "experimental") enter image description here

The plugin Displays the GetLegendGraphic image of the selected WMS layer. The plugin has worked with several WMS I've tried. But with the WMS you specify it did not work.

enter image description here

2
  • i know this plugin and have been using it in qgis v 1.8 Jan 20, 2014 at 12:18
  • sadly until this moment it does not work in qgis v 2.0 nor in the dev version 2.1 - wil this plugin be adapted ? Jan 20, 2014 at 12:21

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.