4

I found a new problem after installing ArcMap 10.3.1 in my laptop. When i clicked Go To XY, the toolbar (below) is not shown. When i clicked Go to XY, nothing happened.

Anyone knows how to solve my problem?

enter image description here

enter image description here

  • 3
    You may have moved it so far offscreen that you can't find it. One fix is to delete the normal.mxt file see gis.stackexchange.com/questions/103318/… – jbchurchill Apr 5 '16 at 13:23
  • 2
    The Units displayed at the bottom of the screen shot look odd. Is your Spatial Reference defined for your layer? Maybe restart ArcMap. The data frame containing your layer may be confused. – klewis Apr 5 '16 at 14:56
5

Things that I would try in this order are:

  • click on another button in the same toolbar, and then click this button again. I have seen this behaviour from the Measure tool on that toolbar.
  • close ArcMap (and perhaps reboot your machine) before restarting it
  • locate and re-initialize your Normal.mxt file
  • consider plugging in another screen to see if the toolbar has been moved off-screen
  • uninstall, then reinstall, ArcGIS Desktop and bring it to the latest release at the same time, if possible
-1

in arcgis 10.3

In ArcGIS 10.3 you can find it when you activate the "tools" toolbar

  • thanks, but i have activated that toolbars, this is my screenshot. When i clicked Go to XY, no anything happened. – Aditya Arga Apr 5 '16 at 14:32

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.